dijous, 19 d’abril del 2012

continuem esperant...

Avui surto de comptes i, pel que sembla, la patufa no vol sortir. El seu pare va pensar que potser és perquè no tenia gaire clar si tenia un espai seu a casa, així que li va comprar aquestes lletres per a la porta de l'habitació. :)

La setmana passada la doctora ja em va dir que si el 26 d'abril no havia nascut, em provocaran el part, per allò que avui dia no els agrada esperar-se massa. Ja vaig escriure fa un temps –a l'antiga habitació dels mals endreços...– què en pensava, jo, de tot això de provocar els parts. Continuo pensant igual, em sembla del tot antinatural, però què hi puc fer si ho diu la doctora? Jo ja he començat a caminar una mica cada dia perquè diuen que va molt i molt bé, malgrat que em canso moltíssim i em noto la panxa molt i molt pesant... A mi m'agradaria que la nineta sortís quan volgués, però si ha de ser per evitar riscos... ains... Creuem els dits i esperem que la Lua neixi soleta!!

Pel que fa a altres coses, és al·lucinant tot el que està passant a Espanya. No miro gaire les notícies, però en sentir segons quines coses... bufff!!!!
  • Les caceres del rei, el que ens costen les caceres i el que ens costen les operacions d'una persona tan gran... I el nét del rei? Sense comentaris, que encara ens cridarien l'atenció!
  • Les retallades de milers de milions d'euros planejades per a la sanitat i l'educació!!! Com que no som prou rucs en aquest país, retallem en educació, que així segur que no sortirem mai de la crisi!
  • Amb Repsol no sé gaire què està passant, tot i que potser me n'hauria d'informar.
  • Amb la nova reforma laboral es veu que no et deixen ajuntar les hores de lactància així que, si no les pots fer, les perds?? Per sort jo treballo a casa i les podré aprofitar, però ja sé que sóc una afortunada i que moltíssimes altres dones es veuran afectades per això... Continuem fent passos enrere...

I tantes altres coses... Ens en sortirem, de tot això?

11 comentaris:

Xavi ha dit...

Hola,
Sóc el Xavi que t'he enviat un correu. Que vagi molt bé el naixement.
Pel que fa al que comentes de la situació d'Espanya, tot plegat es resumeix en que això no és una crisi. És una estafa dels de dalt.

petons

Carme Rosanas ha dit...

Un dia o altre ens en sortirem, però em sembla que va per llarg...

Espero que la Lua, arribi quan ella vulgui i sobretot que arribi bé. Per això crec que és important no temptar massa la sort i acabar fent cas als metges que per alguna cosa en saben més que nosaltres. I no capficar-t'hi massa. Segur que en aquesta setmana que t'han deixat de marge, naixerà, ja veuràs!

Que vagi tot molt bé, bonica! Una abraçadeta a les dues!

Rita ha dit...

MaredeDéusenyor!

Recordava l'anunci de l'embaràs i ara que torno a passar per aquí ja estàs a punt... :P

M'agada molt el nom, Lua, i que li diguis nineta.

Serà preciosa com els seus papes i tot anirà molt i molt bé.

No hi pensis massa ara en les coses del país i gaudeix al màxim d'aquesta coseta tan bonica que d'un dia a l'altre tindràs entre mans.

Molts petons, marona, i que vagi més que bé tot plegat!

Sergi ha dit...

Naixerà el dia de Sant Jordi, i serà molt bonic, serà un gran regal, més que una rosa, i més que un llibre. Compte enrere, ja ens explicaràs el què!

Pel que fa a l'actualitat, ja se sap, manant l'ultradreta, màniga ampla per alguns, i els de sempre a patir, salt al passat, esclavatge, discriminació... algú se'n sorprèn?

fanal blau ha dit...

A mi ara també m'ha passat com a la Rita...El temps vola!!!
Arribarà aviadet i sinó que li donin una empenteta...Al capdevall l'important és que tingui una bona arribada!
Mira que si arriba el dia de Sant Jordi! :)

Tu ves fetn passejadetes, tranquil·lament, i deixa les notícies per més endavant...

Un petó, bonica!
Els meus millors desitjos d'una feliç estrena a la maternitat i un petonàs de benvinguda a la Lua!

Pons ha dit...

hi deu estar molt bé allà dins que no vulgui sortir xD

Yáiza ha dit...

Per Sant Jordi seria la mar de bonic!!! Però vindrà quan toqui, i si no, ja la faran venir. Estigues tranquil·la. Per si ja no passes gaire bé per aquí, molta sort amb el que t'espera aviat. Gaudeix-ho, ha de ser emocionant! =)

El proper cop que ens escriguis ja ens explicaràs si menja i dorm bé, si plora gaire, quan ha pesat... i lo bonica que la trobaràs!

cas ha dit...

ja només falta una setmana com a molt??? et desitjo el millor del món per al gran dia!!!!

Una abraçada ben forta :-)))))))

Joana ha dit...

Tot bé??? no hi ha novetats?
Que vagi molt bé, ràpid si pot ser però amb temps per a gaudir-ho. És un moment únic :)

DooMMasteR ha dit...

Ha sortit ha sortit? :-D :-D

Que vagi tot moooolt bé :-D

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.