divendres, 4 de maig del 2012

Lua

El dijous 26 d'abril finalment va néixer la patufa. Va ser un part induït, però va poder ser vaginal (molts acaben en cesària). Vaig haver de demanar l'epidural, perquè les contraccions provocades per l'oxitocina al final eren insuportables. El part va durar 8 hores –tenint en compte que la ginecòloga em va dir que es podia allargar fins a les deu de la nit, però que al final la patufa va sortir poc abans de les sis de la tarda, us asseguro que 8 hores no em sembla tan llarg!

És una nena gran! Va néixer amb 3,900 kg i 52 cm i, després de la pèrdua de pes típica dels primers dies, al cap d'una setmana ja pesa 4,100 kg. Està sana com una flor, fa tres nits que hem aconseguit que es desperti cada 3-4 hores per a menjar i dorm aquestes 3-4 hores seguides, la qual cosa és un alleujament per a nosaltres dos. És tan bona nena, pobreta...

I jo em trobo bé. Encara una mica fotudeta pels punts, però, a banda d'això, estic estupenda! :) Ah, i força trasbals d'hormones, això sí... Tinc la llagrimeta fàcil –més que de costum– i m'afecten molt les coses. De vegades em poso trista sense motiu, però ja sé que és per les hormones dels trons i faig que se'm passi ràpid. O també em poso a plorar només de mirar-me-la, mentre li dono el pit o la tinc dormida a la vora...

I, a part d'això, em sento molt i molt feliç. Encara m'estic inentant ubicar en aquesta nova situació i el fet d'estar de baixa ho fa tot més estrany: és com estar de vacances, no sé en quin dia visc i estic desubicada del món. Ara només és ella i el seu pare i jo, tots tres coneixent-nos i buscant un ritme comú.

15 comentaris:

Sergi ha dit...

Felicitats!! L'altre dia pensava en tu i ja esperava aquest post, només calia saber quan arribaria! Doncs enhorabona pels pares i els millors desitjos per la Lua, estic segur que l'anirem coneixent de mica en mica, tot el que tu ens permetis fer-ho. Una abraçada immensa per tots tres.

Yáiza ha dit...

Oooooh!!! Enhorabona!! Ostres, quina emoció...! M'alegro que tot hagi anat bé, encara que li haguessin de recordar a la Lua que "és hora d'anar sortint", hehe.

Vinga, a gaudir molt de la maternitat... què bonic!

Eli ha dit...

Felicitats nina!!!!

Una mica més i neix el mateix dia que jo!!!! ;)))

Disfruteu molt d'aquesta nova etapa!!!
Un petonas

Rita ha dit...

Un apunt preciós per parlar-nos d'una patufa preciosíssima: la Lua!

Moltes felicitats a tots tres i els meus millors desitjos per aquesta nova etapa.

Petons, bonica!

fanal blau ha dit...

Núr!!!!!

moltíssimes felicitats!
caram la mossa! deunidó el pes i l'alçada! en no res serà més alta que jo!

me n'alegro que estigueu feliços i eixerits!
un petó per la Lua bunika i per la mare bunika!
També un pel pare! :)

Salvador Macip ha dit...

Moltes felicitats! Que us vagi molt bé la nova etapa de la vostra vida.

rits ha dit...

Moltíssimes felicitats!!!!! quin post tan bonic!!! tinc un somriure d'orella a orella!

A gaudir cada instant amb la Lua!

Un petó molt gran per a tots tres!!

Joana ha dit...

Felicitats Núr! És una etapa preciosa i plena de nous descobriments i algun patiment també però tot està en el pak no?
Que disfruteu de la Lua :)

montserratqp ha dit...

Enhorabona, Núr. Segur que tots 3 esteu disfrutant molt.

neus ha dit...

Per molts i molts anys família! que ara sí que ja en sou una :))
I enhorabona i que duri això de les bones nits!

Saps? per St. Jordi em vaig trobar una vella amiga, feia un munt d'anys que no la veia. Em va dir que feia 4 mesos que era mare d'una nena preciosa que es diu Nur. I el meu somriure va ser rapidíssim i em va dir "t'agrada?" i jo "i tant que sí!!". Per St. Jordi vaig pensar en tu i en la teva patufa.

Petons!

Marta Contreras ha dit...

Ai, durant un temps et sentiràs desubicada, semblarà estrany que a fora tot rutlli com sempre i per tu la vida estigui tan centrada en una cosa tan petita. Però a poc a poc ho reconduiràs. Molts ànims!

Kuroi Neko ha dit...

Me n'alegro molt pel naixement de la Lua... Et conec de fa temps, ens llegíem fa uns anys, però vaig anar deixant-ho i l'altre dia vaig tancar els meus antics blogs. Ara he començat un de nou, a veure si arribo a l'alçada de les vostres habilitats creatives :)

Molta sort en aquesta nova etapa! Ens llegim ;)

ginesta ha dit...

Moltes felicitats per l'arribada de la Lua!! :) com va tot?

bajoqueta ha dit...

Moltes felicitats!!

Tot es passa i compensa! Quina maneta!

Segur que tot anirà molt bé i serà molt bona nena.

Ànims! Que com tot els principis són durs però amb coses així val la pena.


365 contes
Terra de llibres

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.