dijous, 2 de febrer del 2012

si mai aneu... (1)

...a veure un espectacle al Teatre Musical de Barcelona, tingueu en compte que les «butaques» a partir de la fila 7 de la zona anomenada «Amfiteatre» s'assemblen més a això

...que a això

Si us fixeu en aquesta foto de l'interior del teatre, hi ha tot de fileres de butaques de color verd i, cap al fons, a dalt de tot, les «butaques» són de color vermell...


Fa un temps hi vaig anar a veure La bella y la bestia. Aleshores vaig seure en una butaca verda i no em vaig adonar de «les altres butaques». Així que ja us podeu imaginar la cara que se'ns va quedar quan vam anar-hi aquest cap de setmana a veure Los Miserables –un espectacle de 2 hores 50 minuts de durada– i vam veure les butaques infernals!

Em va venir al cap els diferents bitllets de tren que hi ha a la Xina: llit tou, llit dur, seient dur o sense seient –sí, a la Xina hi ha una tarifa especial per a viatjar de peu.

Em va semblar tan classista, tant de societat de castes i, que coi, tan cutre, que vaig començar a mirar l'espectacle amb un sentiment d'emprenyada... Per sort l'espectacle és fantàstic i val molt la pena. La pell de gallina! Increïble!

I porto un parell de dies pensant de què coi em sonava una de les melodies... i resulta que és la cançó que va cantar la Susan Boyle a Britain's Got Talent, i que la va fer tan famosa.

Resumint: sí, us recomano que aneu a veure l'obra, però tingueu present quina filera escolliu! :S

Imatges extretes de Google

11 comentaris:

El porquet ha dit...

Mai he vist cap teatre amb aquesta diferència de butaques... però això què és???? Quin teatre és aquest?

fanal blau ha dit...

Gràcies per avisar! :)
Un petonet...Núr and Cia! :)

Sergi ha dit...

Oh, justament no puc veure la foto que diu a què s'assemblen aquestes cadires infernals. No ets la primera que recomana l'obra, però veure-la amb un mínim de comoditat seria d'agrair, oi?

Sergi ha dit...

Ah, des de casa sí que ho puc veure, i tant si hi ha diferència!

Ferran Porta ha dit...

Sense cap dubte, un seient no adequat pot arruinar un bon espectacle. Malgrat les possibilitats que hi havia que la cosa fos així, celebro que puguessiu disfrutar-lo.

Yáiza ha dit...

Ostres, quin rotllo! Després de 2h asseguda aquí et deus aixecar amb allò que diem "el cul quadrat". Què simpàtics!!! Carai, no hi ha un punt mig? (i sí, l'obra és magnífica... jo la vaig veure a Londres, còmodament asseguda, però en un lloc on veia només 3/4 de l'escenari! I llavors et preguntes, com pot ser que en un teatre no es vegi l'escenari sencer des de totes les butaque?)

Joan ha dit...

Ostres, quan he anat al BTM sempre ha estat més endavant i, com tu comentes, no t'hi fixes.

Lleig, lleig, això de tractar cert públic com si fos de segona.

rits ha dit...

L'obra, boníssima!!!

La vaig veure a les butaques verdes, i no et pensis, tb eren ben incòmodes! Aquest teatre està molt mal acondicionat, i això que és caríssim (xq el muntatge s'ho val, xò hauria de tenir uns mínims). Fa poquet vaig anar a veure Grease al nou Arenas i no et pensis que millora molt.

ps. A totes dues he anat de franc. Coses de tenir gent que aconsegueix entrades de mil i un racons.

rits ha dit...

Això si, t'imagines veure els Miserables de peu? no sé on és, si a Londres o Nova York, que hi ha unes entrades, les més barates i que es posen a la venda poques hores abans de la representació que és per veure l'obra de peu, com si fos un concert.... no sé què dir-te,eh....

Això si, la persona que m'ho va explicar havia anat a veure el Fantasma de l'Opera i va tornar tan extasiada que tant li era.

cas ha dit...

jo també hi vaig anar a veure la bella i la bèstia, i no recordo el tipus de butaca, però pel preu (suposo) ens va tocar darrera de tot. Però per sort, no hi havia gaire gent, vam fixar-nos en els llocs lliures i a la segona part estavem en una de les primeres files. De totes formes, prenc nota del que dius per més endavant. Els Miserables, m'hauria agradat anar-hi.

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.