dilluns, 30 de gener del 2012

i jo em pregunto... (1)

...per què a les dones embarassades a mesura que ens creix la panxa el melic ens surt cap enfora, com si tinguéssim un gra enorme a la panxa, i a les persones obeses el melic se'ls fica cap endins, com una perleta dins una petxina?

Imatges extretes de Google

11 comentaris:

Sergi ha dit...

La resposta no la tinc, però he de deixar la cervesa ja...

Carme Rosanas ha dit...

he, he, he... se m'acudeixen unes quantes respostes, però em sembla que no calen, oi?

És una constatació divertida i prou!

Bona setmana a tu i a la teva panxeta...

El porquet ha dit...

Doncs una cosa és acumular greix i l'altra acumular vida. La primera provoca la caiguda de l'ànim i de tot, la segona provoca trempera en tot!

Yáiza ha dit...

Serà un tema de pressions? De tensions, de línies de força? Mmmm... no sé. Ei, aviam quines preguntes fas! Que això, a la carrera, no ens ho expliquen! =P

rits ha dit...

La resposta que m'agrada més és la del Porquet. El que anava a dir ha perdut tota gràcia. M'encanta!

Joana ha dit...

Molt millor una pnxa d'embarrassada que una plena de greix. És qüestió d'hormones...elles saben el que es fan...
espero que estiguis estupenda :)

Núr ha dit...

XeXu: hehehehe! Jo he sentit dir més d'un cop que el que fa la panxa són les tapes que acompanyen la cervesa, i no la cervesa en si. Tot i això, quan algú fa règim el primer que li prohibeixen és la cervesa (alcohol), així que no sé què dir-te... Continua bevent cervesa, però comença a fer (més) esport! ;)

Carme: Són bajanades d'aquelles que de vegades ens vénen al cap i que fan gràcia de compartir. hihihi
Bona setmana a tu també, Carme, bunika, de part de totes dues!

El porquet: hahahaha Em sembla que és la millor resposta que he tingut, almenys amb un intent d'explicació! hihihihi Si me'n recordo, li ho preguntaré a la meva llevadora a la propera visita! ;)

Yáiza: Doncs ens ho podries esbrinar! Jo intentaré recordar-me'n per a la propera visita amb la llevadora, a veure si m'ho sap dir. Segurament deu tenir a veure amb el que creix dins (no deu fer la mateixa pressió el greix que una criatura, no?), però és curiós, si més no!

rits: hahahaha! Doncs sí, perquè de moment sembla la més convincent de totes! hihihi
Dona, ho hauries pogut compartir igualment!!

Joana: Estèticament, la veritat és que sí, molt més bunika una panxa d'embarassada que una panxota grossa!
No sé si estic estupenda, però tothom em diu que faig molt bona cara i que se'm veu molt bé. I, personalment, trobo que la meva panxa està preciosa! ;)

Eli ha dit...

Això del melic té tela... jo n'he vist però, de sortidets, en noies no pas obeses! Un misteri, això de tallar el cordó.. i jo crec que és d'aquelles coses que no n'hi ha cap d'igual!!!

A veure la teva panxeta???? Ai...

Petonicus rodonets!!!

Txell Salip ha dit...

Estas embarassada?????????? ostiaaaaaa i jo sense saber-ho!!!!!!!!! doncs felicitats bonica!!!!!!!!!

bajoqueta ha dit...

jajaajajaja.


365 contes
Terra de llibres

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.