divendres, 20 de gener del 2012

sopetes...

Ja sé que fa temps que no publico, i tinc algunes idees al cap. Sigui com vulgui, entre que m'he assabentat que avui l'FBI ha tancat Megaupload i amb això de la SOPA... He pensat compartir aquest vídeo, si més no, per a fer una mica de soroll. ;)

Em pregunto si la famosa acta inclou també la persecució dels pederastes, estafadors, assetjadors i altres criminals que hi ha a la xarxa... Al vídeo no hi surten pas. Potser és que se n'han oblidat...

4 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Està molt bé com ho expliquen, palesa (interpreto) quin és el fons de tot plegat: la por dels estats a perdre el control, que de fet és el que está passant.

És la SOPA una conseqüència del cas Wikileaks, entre d'altres? la resposta em sembla òbvia.

Yáiza ha dit...

M'havia fet mandra mirar el vídeo abans, però ara ho acabo de fer. Certament, està ben explicat. Suposo que hi ha coses un pèl exagerades per a què ens posem nerviosos, però al cap i a la fi, el que diu sembla prou lògic.

Tens un gat molt mono caçant papallones mentre jo et desendreço l'habitació, eh!

Sergi ha dit...

He hagut d'esperar per poder veure el vídeo, però ara l'he vist de principi a fi. Sembla esfereïdor, però com amb tot, hi ha dues cares. Fins on podem creure aquest vídeo? Jo penso que exagera una mica, i que nosaltres tendim a creure el que denuncia. Ara bé, que hi ha qui es vol beneficiar de qualsevol cosa, treure calers de llocs inimaginables? Això també. Farem bé d'estar al cas, però tampoc cal pensar que ens tanquen la paradeta, no?

Pons ha dit...

No volem SOPA! volem escudella de galets xD
http://theoatmeal.com/sopa